Proč je důležité užívat vitamíny pravidelně?

Pravidelné užívání vitamínů opravdu přináší výsledky. Ptáte se, proč jste tedy vy dosud nic takového nepocítili, když už jste to zkoušeli několikrát? 

Ze čtyř důvodů:

  • často nevíte, co se v kapslích a tabletách doopravdy nachází – bohužel, realita je často odlišná od textu na obalu
  • když už tam ty účinné látky doopravdy jsou, nejsou dobře vstřebatelné – proč by přeci výrobci utráceli za vstřebatelnější a dražší variantu? 
  • užíváte vitamíny podle toho, co vám doporučila kamarádka nebo podle toho, co si myslíte, že byste užívat měli – realita je ale velmi často jiná
  • pravděpodobně jste je neužívali opravdu poctivě pravidelně každý den

Proto přicházíme s vitapackem.

  • my používáme přírodní ingredience, které přirozeně obsahují dostatek účinných látek, které se navíc do organismu efektivně vstřebají
  • narozdíl od drtivé většiny výrobců, testujeme každou šarži na obsah účinných látek (a nepřítomnost takových, které tam nemají co dělat
  • vitamíny si můžete sestavit na základě testu, který vám doporučí vitamíny, které jsou pro vás vhodné
  • jemně vás nutíme užívat doplňky stravy pravidelně 

    Pravidelně? Proč? To je zase jen nějaký marketingový tah, abyste nás nutili si vitamíny kupovat furt dokola, že ano?!

    No, ne tak docela. 

    Proč je důležité užívat vitamíny pravidelně?

    Když na to půjdem ze široka, tak jednou z těch nejlepších výhod pravidelného užívání vitamínů je, že udržují tělo v dobrém funkčním stavu konstantně. Vitaminy v podstatě tvrdě pracují na tom, aby tělo správně fungovalo a pomáhají řídit základní procesy, které po našem těle vědomě i nevědomě denně vyžadujeme.

    Každá živina, kterou získáte z vitamínů, má posláním poskytovat výhody, které vám pomohou dosáhnout vašich cílů v oblasti zdraví během okamžiku.

    Abyste ze svého vitapacku vytěžili maximum, je užívání jeho obsahu každý den považováno za nejlepší praxi.

    Navíc, některé doplňky je nutné brát denně proto, že potřebují čas, než začnou ve vašem organismu účinkovat


    Co se stane, když je pravidelně brát nebudu?

    Zkrátka a dobře: Neuvidíte takové výsledky, jaké byste vidět mohli.

    V podstatě můžeme mluvit o vyhozených penězích oknem.

    Pokud v našem dotazníku zakliknete, že máte problém – dejme tomu – s pletí, navolíme vám takové vitamíny a doplňky stravy, které mají velký potenciál pomoci říct akné/vráskám sbohem.

    Představte si to tak, jako že se topíte a my vám nabízíme takovou pomyslnou pomocnou ruku. K čemu vám ale bude se – jakožto tonoucímu – nechat povytáhnout jednu chvilku o pár centimetrů nahoru, abyste se potom té ruky na pár chvil pustili a tonuli dál?  

    Dodávejte účinné látky z vitapacku do těla dlouhodobě v dostatečném a účinném množství a nemusíte se obávat, že by se výsledek nedostavil.

    Jak dlouho trvá, než vitamíny zafungují?

    Naše přírodní doplňky stravy nejsou jako léky na předpis nebo volně prodejné léky, které vám v závislosti na tom, co užíváte, mohou poskytnout rychlou úlevu.

    Věc s užíváním vitamínů se má tak, že záleží na tom, jak závažný nedostatek vitamínů máte. Může to trvat několik dní. Může to trvat několik týdnů. Nebo něco mezi.

    Budete také muset vzít v úvahu kvalitu vitamínů, které užíváte, jakou dávku užíváte a jak dobře se vstřebávají do vašeho systému. Pokud pracujete na své stravě ve spojení s užíváním doplňků stravy, pak si s největší pravděpodobností všimnete, kdy se budete cítit lépe.

    Jak na každodenní užívání vitamínů nezapomenout?

    Vitamíny se vám denně budou užívat lépe, pokud si na jejich užívání vytvoříte návyk. Jak si osvojit nový návyk? Podle Jamese Cleara, autora knihy Atomové návyky, jsou důležité 4 faktory:

    1. Musí to být nápadité
    2. Musí to být přitažlivé
    3. Musí to být jednoduché
    4. Musí to být uspokojivé

    Přesně podle toho jsme tvořili vitapack.


    1. NÁPADITOST/VIDITELNOST

    Abyste si dobrý návyk vytvořili, musí být ten spouštěcí bod nápadný. Viditelný. Postavte si proto doma dispenser někam, kde ho budete mít na očích. 

    2. ATRAKTIVITA

    Na designu našeho dispenseru, potažmo každé jedné součástky vitapacku, jsme si dali záležet – když už kolem něj máte denně chodit, tak ať se vám líbí! 

    3. JEDNODUCHOST

    Odtrhnout jeden sáček s vaším jménem – otevřít jej – celý obsah zapít sklenicí vody. Jednodušeji už to nejde.

    4. USPOKOJIVOST

    Díky tomu, že vybíráme co nejpřírodnější složení s výjimečnou vstřebatelností uvidíte výsledky každodenního užívání vitapacku brzy. Co je uspokojivější, než když to, na čem pravidelně makáte, začíná nést své ovoce? 

     

    Užívání vitamínů pravidelně může udělat skvělé věci pro vaše zdraví a celkovou pohodu. Doplní živiny, které získáte z jídla, a přiblíží vás o krok blíže k vašim cílům v oblasti zdraví a krásy.

    Výše uvedené výhody však můžete sklízet pouze tehdy, pokud nezapomenete pravidelně užívat vitamíny a zkombinujete je se zdravou vyváženou stravou.