Vitamíny na míru. Proč je užívat a kde získat osobní doporučení?

Chcete udělat něco pro své zdraví? Ale bojujete s tím, jak vybrat správné doplňky stravy? Co takhle získat bezstarostný přísun vitamínů na míru? Poradíme, proč jsou vitamíny na míru ideálním řešením a jak se dostat k těm správným. 

 

Obsah článku

Proč by vás měly zajímat vitamíny na míru?
Hodně nebo málo vitamínů? Ani jedno tělu neprospívá
Vitamíny na míru –⁠ každý potřebuje osobní doporučení
Jak získat vitamíny na míru?
Vitamíny na míru s vitapackem – pravidelně a pohodlně

 

Proč by vás měly zajímat vitamíny na míru?

Ve vitamínech je těžké se vyznat. Když se do toho pořádně ponoříte a začnete hledat informace, pravděpodobně se do toho ještě více zamotáte. Kvůli zákonným omezením se o nich často z obalu ani moc nedozvíte. Podle průzkumu Nielsen Admosphere přes 40 % Čechů napříč věkovými kategoriemi používá vitamíny, minerály a další doplňky stravy. A 90 % uživatelů si je vybírá samostatně

Jenže při výběru se lidé často nechávají ovlivnit doporučením z reklam, influencerů nebo kamarádů. Problém je v tom, že doplňování stravy je vysoce individuální a každý potřebuje úplně jiné látky. Proto by nákupu doplňků stravy mělo předcházet zjištění, které látky tělu opravdu chybí, a ty následně doplňovat. A jsme u vitamínů na míru

 

 

Hodně nebo málo vitamínů? Ani jedno tělu neprospívá

Nedostatek vitamínů, známý také jako hypovitaminóza, je stav, kdy tělo nemá dostatek určitého vitamínu, což může způsobit různé zdravotní problémy. Vitamíny jsou nezbytné pro normální růst, vývoj a správnou funkci těla

Nedostatek vitamínů může vzniknout z několika důvodů, včetně nedostatečného příjmu vitamínů z potravy, problémů s absorpcí živin v těle nebo zvýšených potřeb vitamínů způsobených různými situacemi, jako je například těhotenství nebo nadměrný energetický výdej. 

Pokud například trpíte nedostatkem vitamínu D, může to způsobit oslabení kostí nebo zvýšit riziko osteoporózy. 

Opačným extrémem je předávkování, neboli hypervitaminóza. Přestože jsou vitamíny nezbytné pro správnou funkci těla, nadměrný příjem některých vitamínů může způsobit toxikaci a zdravotní problémy. Pokud se například předávkujete vitamíny rozpustných v tucích (A, D, E, K), ukládají se v těle a mohou se hromadit v játrech a tukových tkáních. To může způsobit problém s játry, kostmi nebo nervovou soustavou. 

Vitamíny na míru mohou pomoci zabránit nedostatečné i nadměrné konzumaci. Díky tomu tělu dáváte jenom to, co potřebujete. 

vitamíny na míru

 

 

Vitamíny na míru –⁠ každý potřebuje osobní doporučení

Vitamíny na míru se přizpůsobí vašim individuálním potřebám, což přispívá k optimalizaci výživy. Svému tělu zajistíte, že dostává potřebné vitamíny, minerály a stopové prvky. A v takovém množství, které je pro váš organismus ideální. To znamená, že s vitamíny na míru jednoduše přispějete ke zlepšování a udržování svého zdraví. 

Je sice fajn, když vám kamarádka nebo kamarád doporučí řešení, které používá. Jenže každé tělo je jedinečné a každé tělo potřebuje své vitamíny a minerály na míru. 

Je důležité přijímat vyváženou stravu, která poskytuje určité množství všech potřebných vitamínů. Je podstatné se hýbat, abyste se cítili lépe. Ale v dnešní hektické době není jednoduché všechno dobře zvládnout. A proto je vhodné minimálně přemýšlet o vitamínech na míru. 

V mnoha případech jsou vitamíny na míru dokonce nezbytné. Zejména pokud máte specifické potřeby kvůli dietě, zdravotním problémům nebo životnímu stylu. S vitamíny na míru získáte individuální péči, která má blahodárné účinky na váš organismus. 

Důkazem, že vitamíny na míru fungují, je třeba Nikola E.

 vitaminy na míru reference

 

Jak získat vitamíny na míru?

Možností, jak získat vitamíny na míru, je hned několik. Výběr je proces, který by měl vzít v potaz několik faktorů, včetně vašeho současného stavu, životního stylu a individuálních potřeb. 

Běžně si vitamíny na míru vybíráte tak, že sami zhodnotíte svůj stravovací režim a zdravotní stav. Zároveň si stanovíte cíle, proč potřebujete vitamíny na míru. Například, jestli chcete lepší imunitu nebo krásnější vlasy a nehty. Pak se pravděpodobně rozhodnete, zda dáváte přednost vitamínům na míru ve formě tablet, kapslí, prášků, tekutin nebo jiných forem. 

Ale jste si opravdu jistí, že:

  • Si vyberete správné vitamíny na míru? 
  • Tělu dáte skutečně to, co doopravdy potřebuje? 
  • Nastavíte a dodržíte správné dávkování?

Pokud ne, máte dvě možnosti. Buď si zařídit konzultaci s lékařem nebo dietologem, což vás bude stát hodně času a někdy i nemalé peníze. Anebo vitamíny na míru vyřešte jednoduše z pohodlí domova během pár minut. Jak na to?

 

 

Vitamíny na míru s vitapackem – pravidelně a pohodlně

Vitapack, to je revoluce v doplňcích stravy. S vitapackem získáte vitamíny na míru, které jsou založené na vašich osobních datech. S vitapackem si jednoduše vybudujete každodenní rituál, který přispěje k vašemu fyzickému i psychickému zdraví. 

Díky našemu chytrému algoritmu a podrobným údajům o vašem zdraví a životním stylu vytváříme unikátní kombinace suplementů, které vaše tělo skutečně potřebuje. 

Výsledkem je personalizované doporučení sestavené tak, abyste se cítili každý den co nejlépe. Na každý den jeden sáček vitamínů na míru. Tak abyste nemuseli nic řešit. Stačí objednat jednou, a pak vám vitamíny chodí každý měsíc… 

S vitpackem je to snadné. 

Udělejte si online test, který zabere méně jak 5 minut

vitamíny na míru

A získejte slevu 50 %.